ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τα κουμπιά "Back" και "Forward" του φυλλομετρητή (browser).


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των €200 είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των €200 τα έξοδα αποστολής είναι τα ακόλουθα:
Αντικαταβολή Ελλάδα €8, Εξωτερικό €10
Πιστωτική κάρτα ή Pay Pal, Ελλάδα €5, Εξωτερικό €9

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, η Constantin - komboloi.net σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. PAYPAL
Το PayPal ανήκει στο eBay και είναι ένα παγκόσμιο σύστημα πληρωμών. Το PayPal είναι ένα εύκολο στη χρήση, βολικό και ασφαλές εργαλείο για επιχειρήσεις και ιδιώτες για αποστολή και λήψη χρημάτων μέσω του διαδικτύου για προϊόντα, υπηρεσίες, δωρεές, κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site του PayPal κάνοντας κλικ στο logo παρακάτω.


2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η προσθήκη του ποσού στο πιστωτικό υπόλοιπο του χρήστη γίνεται άμεσα. Αν κάποιος χρήστης επιλέξει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας Alpha. Εκεί δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και σε περίπτωση που αυτή πάρει έγκριση, το ποσό προστίθεται στο πιστωτικό του υπόλοιπο στην Constantin - komboloi.net. Ταυτόχρονα, σε κάθε περίπτωση, επιστρέφει στην Constantin - komboloi.net , όπου ειδοποιείται για την έκβαση της συναλλαγής.
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη και γίνεται σε δύο μόλις βήματα. Αναλυτικά:

1. Μετάβαση σε ασφαλή server της Alpha


2. Επιστροφή στην Constantin - komboloi.net, όπου ενημερώνεστε για την έκβαση της συναλλαγής. Σε περίπτωση επιτυχίας τα χρήματα προστίθενται στο πιστωτικό σας υπόλοιπο, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας ενημερώνεστε σχετικά.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

α.) Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα;
Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής. Η πληρωμή δεν γίνεται απευθείας στην Constantin - komboloi.net, αλλά ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας Alpha Bank. Ο διακομιστής χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL (Secure Socker Layer) με κλειδί εύρους 128 bits. Κάθε προσπάθεια υποκλοπής των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας που είναι πιθανό να επιχειρηθεί είναι κατ΄αρχήν αδύνατη, μιας και η αποκωδικοποίηση των δεδομένων που διακινούνται με την χρήση του πρωτοκόλλου SSL είναι αδύνατη.

β.) Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται;
Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός. Σας ζητείται για επιπλέον ασφάλεια και σας προστατεύει ακόμα περισσότερο μιας και είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να γνωρίζει το πεδίο αυτό. Για να το εισάγετε, γυρίστε και κοιτάξτε το πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Αποτελεί τον τριψήφιο αριθμό που θα δείτε και συνήθως βρίσκεται πάνω δεξιά.


γ.) Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή (π.χ. κοπεί η σύνδεση ή πατήσω Cancel κατά τη μεταφορά).
Ό,τι και να γίνει, η συναλλαγή έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας (αν βέβαια πάρουμε έγκριση για την κάρτα σας και το ποσό έχει όντως δεσμευθεί). Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να καθυστερήσουν να μπουν στο πιστωτικό σας υπόλοιπο για κάποιες μέρες. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής με αυτήν που περιγράφεται παραπάνω. Η μόνη διαφορά είναι πως πριν μεταβείτε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της Alpha Bank επιλέγετε τον ακριβή αριθμό των μηνιαίων άτοκων δόσεων που επιθυμείτε. Ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το συνολική αξία των προϊόντων που θέλετε να προμηθευτείτε.
Πιο συγκεκριμένα:
Για ποσά από €200 έως €500 η πληρωμή μπορεί να γίνει σε 4 ισόποσες άτοκες δόσεις. Για ποσά από €501 έως €1000 μπορείτε να επιλέξετε 4 ή 6 άτοκες δόσεις. Για ποσά πάνω από €1001 οι άτοκες δόσεις μπορούν να είναι 4, 6 ή ακόμα και 8 στον αριθμό. Τέλος, αν το κόστος των προϊόντων ξεπερνάει τα €2000, μπορούν να επιλεγούν μέχρι και 12 άτοκες. Σε κάθε περίπτωση η Alpha Bank είναι η μόνη που θα σας ζητήσει τα απόρρητα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
Σημείωση:
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ALPHA BANK, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ
Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς, η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής ανά παραγγελία.

Σε κάθε περίπτωση, η Constantin - komboloi.net διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον χρήστη συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, αν π.χ. η πιστωτική του κάρτα δεν γίνεται δεκτή κ.ο.κ.


           

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:
1) Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
2) Να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουνε όπως είναι η εγγύηση.
Η εταιρία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κλπ). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να αποστέλλετε μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε και τα δελτία παραλαβής.

Δήλωση Επιστροφής Εμπορεύματος
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να αποστείλετε e-mail περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής.

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής
Εφ' όσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το εμπόρευμα το οποίο αγοράσατε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διακανονισμού της επιστροφής.
Οι δυνατότητες που σας δίνονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:
1) Επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται με αποστολή ταχυδρομικής επιταγής εφ' όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.
2) Αποστολή νέου προϊόντος. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή παραπλήσιο με το προηγούμενο ή μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο εμπόρευμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
3) Επισκευή του προϊόντος το οποίο επιστρέψατε.
Εφ' όσον η συναλλαγή είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η συγκεκριμένη συναλλαγή θα ακυρωθεί.

Τρόπος Επιστροφής
Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται με εταιρία courier της δικιάς μας επιλογής.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημέρα επιστροφής του εμπορεύματος. Αλλαγή σε αυτό το χρονικό περιθώριο είναι δυνατή μόνο κατόπιν συμφωνίας με εσάς και αφού έχετε επιλέξει κάποιον τρόπο διακανονισμού επιστροφής ο οποίος απαιτεί περισσότερο χρόνο (π.χ. επισκευή του εμπορεύματος).

Κόστος Επιστροφής
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:
1) Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
2) Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών. Η εταιρία μας έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας μας ακολουθεί πλήρως το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τα θέματα συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου όπως επίσης και το Νόμο περί προστασίας καταναλωτών (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα πωλήσεων από απόσταση.


Κλείσιμο παραθύρου